ATJAUNOJAM ORGANISMA pH LĪMENI

No pH līmeņa balansa ir atkarīga normāla organisma funkcionēšana, mūsu uzdevums palīdzēt tam uzturēt pastāvīgu pH līmeni.

pH limenis

     Ar burtiem pH (power Hidorogen) tiek apzīmētas skābi- šķīduma sārmainais stāvoklis jeb balanss, kas ir atkarīgs no pozitīvi uzlādētajiem joniem, kas veido skābu vidi un negatīvi uzlādētajiem joniem kas savukārt veido sārmaino vidi.

    pH neitrāls nozīmē ūdeņraža rādītājs, kas ir 7. gadījumā ja pH ir mazāks par 7, šķīdums tiek uzskatīts par skābu, ja vairāk par 7- tad šāda vide ir uzskatāma par sārmainu.
      Cilvēka organismam ir savs pH līmenis, jo satur divas trešdaļas šķidurma, kurā ir izšķīdušas gan skābes gan sārmi. Normāls skaitās pH līmenis no 7,35 līdz 7,47. Tā līdzsvara traucējumi ir ļoti bīstami un rada vairumu nopietnu saslimšanu.

     Kā noteikt sava organisma pH līmeni ātri un efektīvi to ir iespējams veikt ar speciālajiem pH strīpu testiem, kas maina krāsu atkarībā no skābju vai sārmu iedarbības uz tiem.

testi-na-ph

    Optimālais laiks pH siekalu testa veikšanai ir stunda pirms vai divas stundas pēc ēšanas. Normāls pH rādītājs siekalām skaitās no6,4 līdz 6,8. Tāpat organisma pH līmeni ir iespējams veikt arī no urīna. Normāls urīna pH līmenis ir 6,0-6,4 rīta stundās un 6,4-7.0 vakarā

Skābju- sārmainā līmeņa traucējumi organismā.

     Visizplatītākais pH līmeņa traucējums ir organismā pāaugtināts skābes līmenis. Ja pH līmenis asinīs krītas zemāk par 7,35 sākas acidozes stāvoklis. Acidozes stāvoklī pasliktinās iekšējo orgānu apgāde ar skābekli, pasliktinās sirds-asinsvadu sistēma, pazeminās imunitāte, muskuļos uzkrājas pienaskābe, kā arī nierakmeņu veidošanās. Kā arī acidoze ir bīstama ar aptaukošanos, celulītu, diabētu un balsta-kustību sistēmas traucējumiem. Bieži vien acidozes iemesls ir alkohola lietošana.

samazinam-degvielas-paterins

     Daudz retāk ir sastopama alkaloze- paaugstināts sārmu līmenis organismā, kad tā rādītājs asinīs sasniedz vairāk par 7,47. Parasti tās iemesls ir medicīnisko preparātu lietošana, kas satur sārmus lielā daudzumā. Ēdiena uzsūkšanās organismā palēninās, kā rezultātā asinīs nonāk toksīni, kas noved pie zarnu trakta traucējumiem un slimībām. Alkalozes gadījumā cilvēka ķermenis izdala ļoti nepatīkamu aromātu, saasinās hroniskas kaites, aktivizējās dažādu parazītu darbība, kā arī rodas ādas slimības.

Kā palīdzēt organismam?

     Vissvienkāršākais veids ir uzstādīt ūdens Aktivātoru un lietot uzturā ūdeni, kas ir magnētiski apstrādāts.

     Vesels organisms ir spējīgs patstāvīgi uzturēt optimālu skābju- sārmu balansu. Tas notiek aknām, zarnu traktam, plaušām un ādai izvadot skābes, kas tiek neitralizētas ar minerālu uzkrājumiem muskuļos un citos audos. Cits nozīmīgs faktors ir pH līmenis pārtikai, ko lietojam uzturā. Augļi un dārzeņi rada sārmu veidošanos organisma šķidrumos. Savukārt dzīvnieku izcelsmes produkti, graudaugi kā arī intensīvi apstrādāts ēdiens tieši otrādi padara skābainu.

    Par optimālu tiek uzskatīts nedaudz sārmains pH līmenis asinīs, tapēc lai apēstā ēdiena pārstrādes procesā neizdalītos par daudz skābes, sārmainu pārtiku ir ieteicams lietot vairāk nekā skābju. Tāpat ir svarīgi uzturēt ūdens lidzsvaru organismā, dzerot to pietiekošā daudzumā

    Sārmu veidojošanos veicinoša pārtika:

aprikozes, avokado, ananāsi, apelsīni, arbūzi, banāni, brokoļi, vīnogas, zirņi, greipfrūti, bumbieri, melones, rozīnes, ingvers, kivi, laims, citrons, mango, nektarīni, augļu sulas, persiki, papaija, zaļie salāti, pētresīļi, sparģeļi , mārrutki, ziedkāposti , ķiploki, spināti, āboli.

     Skābes veidošanos veicinoša pārtika:

Alkohols, balto miltu produkti,cukurs, baltais etiķis, pākšaugi, negāzētie bezalkoholiskie dzērieni, cukuraizvietotāji, graudaugi, kafija, makaronu iztrādājumi, gaļa, jūras veltes, sāls, siers, tabaka, maize

Taču ir vienkāršāks risinājums!

    Uzstādiet ūdensvada krānam ūdens Aktivatoru, kā parādīts attēlā

krans virtuve

    Un stabilizējiet sava organisma darbību bez zālēm un liekas piepūles.

    Ko darīt lai atjaunotu organisma dabīgo pH līmeni? Mainīt uzturu? Praktizēt dažādas pareizas elpošanas tehnikas? Jā, tas tiešām ir iedarbīgi, taču tas jādara gadiem ilgi, lai sasniegtu efektu.

     Pats vienkāršākais un efektīvākais veids ir organisma dabiskā attīrīšanās no paāugstināta skābju līmeņa (toksīniem) ir dzerot ūdeni. Šajā gadījumā runa iet par aktivizēto ūdeni.

     Aktivētajam ūdenim piemīt īpašība atšķaidīt un neitralizēt skābju paliekas, kas izvadās no ķermeņa dabiskā veidā. Regulāra 1,5 — 2 L aktivizētā ūdens lietošana palīdzēs izārstēt ne tikai pāaugstinātu kuņģa skābi bet arī virkni citu slimību.

     Aktivētais ūdens neitralizē ne tikai skābes un toksīnu, bet apgādās organisma šūnas ar tik nepieciešamo mitrumu. Ņemot vērā faktu, ka cilvēka ķermenis sastāv no 80 procentiem ūdens, rezultāts būs diezgan ātri.

     Regulāra aktivizētā ūdens lietošana palīdzēs ne tikai izvairīties un virknes dažādu saslimšanu, bet arī paildzinās jaunību, jo nav šaubu, ka pāragru organisma novecošanu veicina tā pārlieku skābju produktu uzkrāšanās.

Šāds ūdens – pamats veselībai un svara zudumam.

samazinam-degvielas-paterins

Skābes bāzes līdzsvaru organismā un produktiem, par tā uzturēšanu

Uztur skābju-sārmu līdzsvaru organismā pareizajā līmenī, ir viena no atslēgām, lai veselību. Cilvēka kuņģa-zarnu traktā spēj pašregulāciju, bet vēl nav ignorēt šo padomu, ārsti un dietologi, kuri iesaka, lai samazinātu patēriņu skābos produktus un palielināt sārmainu. Ja jūs uztur skābju-sārmu līdzsvaru ir normāli, jūs varat izvairīties no daudzām slimībām.
Kāda likme skābju-sārmu līdzsvaru organismā?
Pamata tiesību esamību fizisko ķermeni personas, kā tas sākotnēji tika veselīgu, ir, lai saglabātu tās skābju-sārmu līdzsvara (balansa, valsts). Kāds skābju-sārmu līdzsvaru, un kā saglabāt to pareizajā līmenī?

Skābju-sārmu līdzsvaru organismā, ir fizikāli ķīmiskās un fizioloģiskās norises, kas nodrošina relatīvās noturības ūdeņraža indekss asins pH=7.4±0.15. Tas ir tikai rādītājs, ka nevajadzētu mainīt visā cilvēka dzīvē. Skābju-sārmu līdzsvars cilvēka organismā, kas tieši ietekmē dzīves ilgumu un priekšlaicīgu novecošanos. Hroniskas paskābināšanās ir avots daudzām slimībām. Novērot skābes bāzes līdzsvaru un veselību netiek traucēts. Audu struktūra ir ļoti jutīgi pret svārstībām pH, kas ir ārpus diapazona no 7.37-7.44 olbaltumvielu denaturācija notiek: šūnas ir iznīcinātas, fermenti zaudē spēju veikt savas funkcijas, un pēc tam — vairāk.

Tās skābuma ir svarīga īpašība asinīm un citiem ķermeņa šķidrumiem. Neitrāla reakcija, kas atbilst pH=7.0. PH lielāks par 7,0 atbilst sārma reakcijas, un vērtības, kas ir mazāk nekā 7.0 — skāba. Asinīs likme ir vienāda ar 7.4 V — ir zināms, ka resuscitators. Samazinoties pH no šī vērtība ir oksidācijas ko sauc par acidozi, pieaugums ir alkalosis, sārmainu reakciju. Asinīs pH var svārstīties no 7.35-7.47. Ja pH vērtības asinīs pārsniedz šīs robežas, tas liecina par nopietniem pārkāpumiem organismā. Ja asins pH samazinājās par 0.2-0.3, cilvēks jau ir slims. PH vērtība ir mazāka par 6.8 un iepriekš 7.8 nav savienojamas ar dzīvību.
Bez atjaunot skābju-sārmu līdzsvaru organisma fizioloģisko normu, nav iespējams glābt cilvēku no veselības problēmām.

Regulu bilances skābes bāzes līdzsvaru, izmantojot pārtikas

Uzturēt skābju-sārmu līdzsvaru šīm shēmām, galvenokārt, ir atkarīgs no pārtikas produkta sastāvu, kas ir skābi un sārmu īpašības. To attiecība būtu 1 pret 4, tas ir, skābus produktus ir mazāka, nekā sārmaina. Bet, diemžēl, ar attīstību civilizācijas un izkropļojums, daudzu dabas likumiem cilvēka dzīvē, šī attiecība ir mainījusies tieši pretējo: patēriņa skābus produktus ir kļuvis vairāk, nekā sārmaina. Šāda nelīdzsvarotība patēriņa skābes un sārmainu produktu izraisa paskābināšanās organisma iekšējā vidē, tā slagging, un ir galvenais cēlonis slimības, kuru būtība nav svarīgi.
Indikators skābes bāzes līdzsvaru cilvēka organismā lielā mērā ir atkarīga no produktiem, ko cilvēki lieto uzturā. Nokļūst organismā, produktiem, kas padara asinis vai skābu vai sārmainu, un garša no produktiem, kas ir nekas ar to nav jādara. Pieņemsim, ka jūs gatavojas ēst gaļu. Tas ir spēcīgs skābes veidojošu produktu. Ja tu ēd gaļu, pH samazinās šķidrā barotnē, asinis. Kad tas sāk sagremot gaļu, kas kuņģī izdalās sālskābe, kuru pH ir no 2.0 uz 3.0. Šī skābe nedrīkst ēst gaļu, lai ņemtu no tā, ko organismam vajag, ka ir, gaļa ir jāapstrādā. Ķermenis ir spēcīgs vidē, kas pēc tam skābumu, kas ir gaļa, ja tas ir iznīcināts, lēni, sakarā ar rezerves jaudu, ķermeņa, palielinās līdz 6.5-7.0. Šodien tas palielina, rīt palielinās, un parīt, jo īpaši, kad cilvēki ēd daudz gaļas, skābuma vairs nevar radīt drošu vērtības. Organisma resursi pakāpeniski tiek izsmelta, cilvēks saslimst.
Kad līdzsvars, skābju-sārmu līdzsvars ir traucēts, rādītāji pārvietoties virzienā uz skābumu, ir pašregulējums organisma rēķina rezerves sārmu, tādējādi novēršot pH līmeni normas robežās. Bet kā tas notiek, kā tas, ķermeņa kontroles līmeni, skābums?

* Neslēpj skābes caur kuņģa-zarnu traktu, nieres, plaušas, āda.
* Neitralizē skābes ar minerālvielu: kalcija, magnija, kālija, nātrija.
* Uzkrājas skābes audi, īpaši muskuļos.
Lai saglabātu normas skābes bāzes līdzsvaru organismā un neitralizē skābes, galvenokārt, magnija un kalcija ir izmazgā kaulu, kā rezultātā muskuļi zaudē tonusu, osteoporoze attīstās, locītavu iznīcināšanu. Skābu vidi-ideāli apstākļi veidošanos akmeņiem nierēs un citos orgānos. Par sārmainas skābes, magnija, nātrija un kālija tiek veikti, kas izraisa traucējumi, nieru, sirds un asinsvadu, hemoroīdi, vēnu dilatācija, podagra. Paskābināšanās izraisa sirdslēkmes, hipertensija, 2. tipa diabēts, ateroskleroze, vēzis, utt. Tāpēc, regulē skābju-sārmu līdzsvaru, ir nepieciešams papildināt šie mikroelementi, tāpēc, ka skābe nav uzkrāties asinīm, audiem, orgāniem un muskuļiem. Hroniskas paskābināšanu var izraisīt hypofunction vairogdziedzera, galvassāpes, nemiers, bezmiegs, zems asinsspiediens, šķidruma aizture organismā, utt., līdz Onkoloģija. Ir biezas asinis , var rasties trammy, asins cirkulāciju.
Izturību muskuļu kontrakcijas izmaiņas: vājināšanos acu muskuļi ir iemesls senils hyperopia, pavājinās sirds muskuļa cēlonis ir sirds mazspēja, pavājinās vienmērīgu muskuļu, zarnu, ir cēlonis daudzām gremošanas problēmas, utt.samazinoties pH līmeni organismā noved pie samazināšanos imunitāti un izskatu vairāk nekā 200 slimībām, tostarp vēzi. Ja vienai personai ir vairākas slimības, tajā pašā laikā, ir skaidrs, piliens asiņu pH.
Ķīmiķi un biochemists zinu, ka, ja jūs nodot vēža šūnām skābu vidi ar pH 6.5, viņi sāks augt kā rauga. Viņiem šis trešdiena ir «mannu no debesīm». Ja šīs vēža šūnas tiek novietotas sārmainu vidi ar pH = 7,4-7,5 un augstāk, viņi mirs, un labvēlīgas mikrofloras plauktu. Normālā vidē, kas būtu mūsu organismā, nav patogēnās mikrofloras, tostarp vēža šūnas, nevar dzīvot. Viņa dzīvo ar skābekli-bezmaksas skābu vidi, kur viss bojāsies un staigā, kā purvs, tur ir maz skābekļa, kā tas notiek organismā.
Kā, lai normalizētu skābju-sārmu līdzsvaru cilvēka organismā
Saskaņā ar antropologi, uzturs seno cilvēks veidoja 1/3 no zemu tauku saturu gaļas, savvaļas dzīvnieku un 2/3 no augu barības. Šajos apstākļos, pārtikas bija ārkārtīgi sārma raksturs. Tāpēc, mūsu senči » skābes bāzes līdzsvaru, ir pareizi. Situācija ir būtiski mainījusies ar parādīšanos lauksaimniecības civilizācijas, kad cilvēki sāka ēst daudz graudaugu, piena produktu un trekna gaļa mājdzīvnieku. Bet īpaši dramatiskas pārmaiņas uztura noticis beigās XX gadsimtā, kad uzturs applūst rūpnieciski apstrādāti skābiem pārtikas produktiem. Uzturā mūsdienu cilvēks ir bagāti ar piesātinātajiem taukiem, vienkāršiem cukuriem, galda sāli un maz šķiedrvielu, magnija un kālija. Tas pārsvarā ir attīrīti un to pārstrādes produktu, cukura, miltu izstrādājumi, dažādi pusfabrikāti. Tā ir pica, čipsi, ledus siers, pēdējo dienu brīnumu-piena produkti, konditorejas izstrādājumiem, saldajiem bezalkoholiskajiem dzērieniem. Šis pārtikas produkts ir skābs valence.
Protams, mūsu ķermenis pats zina, kā uzturēt skābju-sārmu līdzsvaru, tas ir pastāvīgi cenšas līdzsvaru, uzturot stingri noteikts pH līmenis. Bet, diemžēl, bieži vien organisms nespēj tikt galā un zashlakovyvaetsya. Tieši tāpēc viņam ir vajadzīga palīdzība. Jūsu uzturā vajadzētu būt 1 daļa skābos produktus, un 3 daļām — sārmu; 57-59% no kaloriju daudzumu ikdienas uzturā vajadzētu būt piegādāti, izmantojot ogļhidrātu (dārzeņi, augļi, graudaugi), 13% būtu olbaltumvielas, 30% — tauku.
Kā, lai normalizētu skābju-sārmu līdzsvaru organismā pieejamos veidos? Lai to izdarītu, ir ieteicams:
* samazināt dzīvnieku tauku, ko patērē, dodot priekšroku viegli-vai polinepiesātināto augu eļļas, samazināt cukura patēriņu;
* palielināt saturu dažādi svaigi augļi un dārzeņi uzturā;
* samazināt gaļas patēriņu, aizstāt ar zivju un sojas produktiem;
* samazināt patēriņu, sālīta, kūpināta un konservētos pārtikas produktos;
* izvairīties no overcooked, sadegušo pārtikas, mākslīgi krāsots pārtikas produktiem;
* vairāk izmantot antioksidanti;
* nodrošināt organismu ar nepieciešamo vitamīnu un minerālvielu;
* ēst, ja jūs jūtaties izsalcis (tas neattiecas uz gadījumiem no smagas izsīkums, utt.). Pārtika, jābūt rūpīgi košļāt. Vakariņas ieteicams ne vēlāk kā 2 stundas pirms gulētiešanas.
* Lai uzlabotu skābes bāzes līdzsvaru, kā to pieprasa institūcija, ir nepieciešams kombinēt produktus, jo īpaši kaitīgo apvienot augļu ar cietes vai olbaltumvielas, dažādu veidu olbaltumvielas, ciete pārtikas ar olbaltumvielām;
* izvairīties no ēšanas, ļoti karstu vai aukstu ēdienu.

Kā izveidot un uzlabot skābes bāzes līdzsvaru
Ja persona saņem sabalansētu diētu, kurā iekļauts nepieciešamie vitamīni, antioksidanti un mikroelementi, dažreiz tas ir pietiekami, ņemot vērā veselīga dzīvesveida ieviest ķermeņa veselības aizsardzības zonā, un pēc tam, iespējamība saslimt ar slimībām, ir ievērojami samazināts. Lai paātrinātu šo procesu, speciālo līdzekļu palīdzību — pārtikas piedevas, kas bieži vien ir sarežģītas kompozīcijas, kas ir ne tikai tīrīšana, bet arī adaptogenic īpašības. Dažas iespējas ir papildinājumi, sēnes, pamatojoties uz medus, jūras veltes. Tie ir veiksmīgi izmantoti, lai novērstu saaukstēšanās un slimības novecošanās.
Kā pielāgot skābes bāzes līdzsvaru, izmantojot produktus? Attiecībā uz pārtikas sastāvs, optimālu uzturu, tad, saskaņā ar jaunākajiem datiem, lai atrisinātu problēmas, kas nodrošina ķermeni ar enerģiju, jautājums būtu uzskatīt par tīri individuāli. Ja cilvēks ir ar lieko svaru, kaloriju saturu pārtikā būtu jāsamazina. Bet kopumā, 2/3 no pārtikas produktiem būtu augļi un dārzeņi. Vēlams, ikdienas porcijas augļu un dārzeņu, var iedalīt piecās metodes, piemēram: no rīta — 1 Ābols, pusdienās — 2 burkānus, pēc tam jūs ēst bļodā ar kāpostiem, tad bumbieru, vakarā — banānu.

Pārliecinieties, lai ieietu uzturā graudaugi. Visvairāk pozitīvu rakstīts par griķu (īpaši ieteicams vēža profilaksei un vēža slimniekiem), un prosa (cinks pārvadātājs, kas ir svarīgi, lai uzturētu imunitāti un vīzija). Lai normalizētu skābju-sārmu līdzsvaru produktiem, piemēram, visu veidu desas, kūpināta gaļa, marinādēs, būtu jāizvairās.
Klātbūtnē slimība, tas nav pietiekami, lai līdzsvarotu summu sārmainiem un skābiem pārtikas produktiem, šajā gadījumā, personas, kas jau vajag speciālu diētu.
Saskaņā ar mūsdienu zinātnes datiem, aptuveni 50% vēža gadījumu var novērst, mērķtiecīgs, līdzsvarots uzturs apvienojumā ar fiziskajām aktivitātēm. Saskaņā ar jaunākajiem pētījumiem, vismaz 4 miljoni vēža gadījumos varēja izvairīties, ja cilvēki ēd mazāk gaļu un vairāk dārzeņus. Tādējādi nav šaubu, ka ir nepieciešams, lai bagātinātu pārtiku ar dabas produktiem. Pierādīts, neapšaubāms priekšrocības iekļaušana uzturā vēža pacientiem, bet lielākā mērā — par vēža profilaksi, kviešu asnu (īpaši zaļā stādus, ne stādus sastāvu uz pārtikas piedevām). Pēdējā laikā arvien vairāk pētījumi veltīti, lai izpētītu antitumor īpašības, garšvielas (pierādīts pretvēža īpašības, piemēram, ingvers).
Kā praksē, lai uztur skābju-sārmu līdzsvaru organismā, ievērojot šo līdzsvaru skābes un sārmainu produktu? Veikt vienkāršu piemēru. Atkal ar gaļu. Lai neitralizētu negatīvo ietekmi uz ķermeņa (t. i., paskābināšanās), ir nepieciešams ēst vismaz 150-300 g augu izcelsmes pārtikas produktiem, piemēram, sautētiem dārzeņiem vai zaļumiem par 50-100 g gaļas.

Šo skābi pārtikas produkti, skābes bāzes līdzsvaru nenes neko labu: tie filtrātu skābina iekšējo vidi organismā, asinis, visā «šķidro konveijera», rada intensīvāku plūsmu visi bioķīmiskie un enerģijas procesos, tādējādi paātrinot izskatu dažādas, pirmo funkcionālo, un tad patoloģiskās izmaiņas.
Izmantot skābi pārtikas produkti, kas izraisa paskābināšanās ķermeni, kas nozīmē — slimības, locītavu, kaulu, muskuļu, acis, sirds un asinsvadu, plaušu un nervu sistēmu, depresija, sāpes sirdī, aritmija, Parkinsona slimība, multiplā skleroze, dažāda veida vēzi, utt.Paskābināšanu struktūra veicina spēcīgu tēju, kafiju, visi gāzētie dzērieni, minerālūdens (izņemot sārma), visas ķīmiskās zāles un pat rupjības (zvērestu). Tas viss veicina ūdens, kas būtībā sastāv no cilvēka ķermeņa, enerģijas «netīrumi».
>Atrast produktus vienā tabulas slejā ne vienmēr nozīmē, ka viņi var ēst vienlaikus. Piemēram, gaļas un zivju sastāv no proteīniem, dažādu sugu, kas var būt dažāda sastāva kuņģa sula. Tāpēc ieteicams ēst šos produktus dažādos laikos.
Galvenais lieta atcerēties: organismā, tāpat kā Daba, attiecība pret sārmiem un skābēm būtu jābūt no 4 līdz 1, citādi organismam ir grūti.
Par alkalinization, organisms uzņem kalciju no saviem kauliem. Ar vecumu, tas ir nepieciešams, lai ierobežotu izmantot dzīvnieku olbaltumvielas: gaļa, zivis līdz 2-3 reizes un olas, līdz 10 Gab.nedēļā (vēlams paipalu 3-5 Gab.). No pārtikas izslēdz, cepta, kūpināta, ļoti sāļš. Ierobežot vai pilnīgi jāizslēdz konditorejas un maizes produkti no miltiem ar augstu slīpēšanas (balta grādi), rafinēti produkti: cukurs, konfektes, gāzētie dzērieni (Coca-Cola, limonādes utt.). Runājot par taukiem, tas ir nepieciešams, lai dotu priekšroku, lai kausētu sviestu un cūku taukus. Augu eļļa veikt tikai svaigu, kad termiski apstrādājot, tas zaudē visu, kas bija tajā.
Atjaunot skābju-sārmu līdzsvaru organismā, izmantojot normalizāciju produkti
Skābes un sārmainu produktu, kas parādīts tabulā ir atšķirīgs sastāvs. Dzīvnieku pārtika dominē skābā minerālvielas (fosforu, hloru, sēru, u.c.) un vispār nav organiskās skābes. Augu pārtiku, kas satur daudz organisko skābju, dominē alkaline elementi, piemēram, kalcija, magnija, kālija, silīcija u.c.
Papildus produkcijai, kas ietekmē skābju-sārmu līdzsvaru, kas ir redzams tabulā, nav samazinātu ūdeņraža rādītājs no visiem citiem graudaugiem, rupjie milti un graudaugu, pārtikas sēnes, visu veidu, topinambūra, nekādus augļus.
Stipri sārmainas dārzeņi-kāposti, burkāni, bietes, rāceņi, redīsi, redīsi, salāti, melone, arbūzs, augļi: saldie vīnogas, āboli, salda šķirnes, aprikozes, bumbieri, hurma.
Ar vecumu, lai normalizētu skābju-sārmu līdzsvaru organismā, daži produkti ir īpaši ierobežota. Jo īpaši, tas ir ieteicams, lai samazinātu dzīvnieku olbaltumvielas: gaļa, zivis-līdz 1-2 reizes nedēļā, olas — līdz 10 Gab. nedēļā (vēlams, paipalu olas, 3-5 Gab.). Kad slimība, un pēc 40-50 gadiem (ar retiem izņēmumiem) būtu pilnībā noraidīt dzīvnieku izcelsmes produktiem. Par normālu skābes bāzes līdzsvaru pārtikas ir labāk, lai izslēgtu cepta, kūpināta, ļoti sāļš. Runājot par taukiem, tas ir nepieciešams, lai dotu priekšroku, lai kausētu sviestu un cūku taukus. Augu eļļu lietot tikai svaigu, termiski apstrādājot, tas zaudē visu, kas bija noderīgi. Tas ir labāk, ierobežot vai pilnīgi jāizslēdz konditorejas un maizes produktu no augsta slīpēšanas milti (baltās šķirnes), rafinēti produkti: cukurs, saldumi, gāzētie dzērieni (Coca-Cola, limonādes utt.).
Par normālu skābes bāzes līdzsvaru pārtikas tabulā iepriekš, jums ir nepieciešams, lai kopumā samazināt, tādējādi samazinot pārtikas ēst. Mēs ēdam pārāk bieži un lielos daudzumos, un mūsu gremošanas trakta nav laika, lai sagremot ēst. Mēs ēdam to, kas ir kaitīgs, lai mums, mēs pakļaut produktus termiski apstrādājot (mēs gatavot un mēs fry), mēs ēdam uz nakti. Nav brīnums, gudri cilvēki pamanījuši, ka » cilvēks ēd pārāk daudz, lai dzīvotu, tas būtu pietiekami, un 1/4 no tā, ko viņš patērē. Atlikušās 3/4 tiek tērēta dodot darbu pie ārstiem.»
Tomēr tas nav pietiekami, lai izmantotu produktus, kas normalizē skābju-sārmu līdzsvaru, tas ir svarīgi, lai mainītu savu dzīvesveidu kopumā. Atcerieties, ka paskābināšanu struktūra veicina mobilitāti, stress, Smēķēšana, alkohola, kā arī pesimismu, agresija, apvainojums, skaudība, greizsirdība, strīdēties. Skaudību, izsmieklu, sajukums — sliktāk, ka ir slims. Tātad, izdarīt savus secinājumus!
Ūdeņraža rādītājs pH no organisma iekšējā vidē,-tas ir svarīgākais rādītājs, kam vajadzētu būt avangardā, jebkurš ārsts. Tas jo īpaši attiecas uz terapeiti, onkologi, ķirurgi, kas veic darbības. Ar sevi, ķīmiskās zāles, ķīmijterapija, staru terapija ir skābi veidojošās vielas un metodes, kas noved pie briesmīgas paskābināšanu ķermeņa vidē. Ja persona ir jau slims, tad viņš brauc uz tādu valsti, no kuras viņš nevar izkļūt ar šiem līdzekļiem.
>Vienkāršākais un visvairāk precīzu metodi, pH mērījumiem mājās ir mērīšanas metode ar lakmusa papīru (nopērkams aptiekās).
Lai noteiktu skābju-sārmu līdzsvara pacientu, tradicionālās dziednieki ir atraduši ļoti vienkāršām metodēm. Ieskatīties cilvēka acīm: ja konjunktīva ir gaiša, gaišas krāsas-ķermenis, ir skābpiena produkti, tumši rozā vai tumši sarkans-palielināta sārmu saturs, spilgti rozā — ķermenis ir vesels. Vai šādā veidā: ja kreisajā nāsī elpo vieglāk-skābes reakcija, ja tiesības-sārma, ja abas nāsis elpot to pašu-skābju-sārmu balanss ir normāls.
Zinot to, kā lai normalizē skābju-sārmu līdzsvaru, cenšos darīt visu, lai saglabātu pH pie optimālā līmenī.